Download Lagu Nella Kharisma - Kesikso Kangen MP3 & Lirik

Uploaded on: 13 Jan 2020
Nella Kharisma - Kesikso Kangen
Music Nella Kharisma - Kesikso Kangen is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Kesikso Kangen or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 06 Min 18 Sec
Views : 5.5K
Size : 7.93 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Kesikso Kangen

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

Sepisan baEn, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., gudo
Tekane…., gudo


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
hAxRT2GDUzKNih5Y3Indp0tZuJlNAJH3vIXBNChK