Download Lagu Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji MP3 & Lirik

Uploaded on: 06 Nov 2019
Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji
Music Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 09 Sec
Views : 406.5K
Size : 6.65 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Taiwan Ninggal Janji

Kowe telpon neng aku
Jare ngomong rindu
Nanging tak rasakne
Koyo bedo neng kupingku

Rasane ati ra karuan
Batinku penasaran
Saiki kowe karo sopo
Neng taiwan

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Sebab sumpah setiamu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji

Mbiyen aku ra lilo
Kowe nembung budhal kerjo
Mergo sumpah setyomu
Aku luluh tak lilakno

Saiki kowe uwis lali
Malah tego cidro janji
Ngertio mbiyen arep budhal
Tak gondheli

Ibarat karuk neng panci
Tak sok banyu dadi bubur
Mbasan kelakon tak lilani
Balesanmu mbablas kabur

Dikoyo ngopo ra bali
Lha wong kowe kadhung lali
Lelakon iki judule
Neng taiwan ninggal janji


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
trzBqmu29v1EJsWkPuzWM9ZZKdIF17rhQY0rehB9