Download Lagu Syahiba Saufa - Ngenes MP3 & Lirik

Uploaded on: 06 Feb 2020
Syahiba Saufa - Ngenes
Music Syahiba Saufa - Ngenes is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Syahiba Saufa - Ngenes or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : HP Music
Duration : 04 Min 12 Sec
Views : 4.1K
Size : 5.87 MB

Lirik Lagu MP3 Syahiba Saufa - Ngenes

Mbiyen sayang ning aku
Tresno ning aku
Jare ora iso yen urip tanpo aku
Nanging saiki bedo sayangmu wis sirno
Jek dadi pacarku kowe nyanding wong liyo
Aku ngenes…… Aku ngenes…

Saiki kowe lungo disaat aku butuh
Kowe ra ono, kowe ra ono
Opo kowe ora kangen?
Opo tresna kowe wis ganti?
Karo wong liyo, karo wong liyo
Sak liyane aku

Sak liyane aku
Sak liyane aku


TAGS:
syahiba
syahibasaufa
syahiba ngenes
ngenes
lagu indonesia
lagu indonesia 2020
lagu jawa
lagu bahasa jawa
lagu jawa 2020
lagu jawa terbaru
lagu dangdut
lagu baru 2020
lagu dangdut 2020
dangdut koplo
dangdut koplo terbaru
dangdut koplo 2020
lagu dangdut koplo
lagu dangdut koplo 2020
lagu lagu dangdut
lagu ngenes
ngenes syahiba saufa
lagu dangdut jawa
k5r5FgntBj6NB7X1X6hmWMJIghru9eJ8ejR9MovP