Download Lagu Eny Sagita - Tak Ikhlasno MP3 & Lirik

Uploaded on: 07 Nov 2019
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Music Eny Sagita - Tak Ikhlasno is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Eny Sagita - Tak Ikhlasno or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Eny Sagita
Duration : 04 Min 50 Sec
Views : 286.4K
Size : 6.25 MB

Lirik Lagu MP3 Eny Sagita - Tak Ikhlasno

Sepine wengi iki
Ngridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
KOWE NINNGAL AKU
Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi.
Tapi loro ati iki amergo di hianati.
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee.
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase.


TAGS:
Eny's Production
2019
mp3
indonesia
indonesian
lagu
musik
music
XGTiddMfJzrbSc24d81LZFDNw8uk1rKkyflsYixm