Download Lagu Nella Kharisma - Blitar MP3 & Lirik

Uploaded on: 02 Jan 2020
Nella Kharisma - Blitar
Music Nella Kharisma - Blitar is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Blitar or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 41 Sec
Views : 277.7K
Size : 6.16 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Blitar

Blitar kutho cilik sing kawentar
Edi peni gunung Kelud sing ngayomi
Blitar jaman Jepang nate gempar
Peta brontak sing dipimpin Supriyadi

Blitar nyimpen awune sang noto
Mojopahit eneng candi Penataran
Blitar nyimpen layone Bung Karno
Proklamator lan presiden kang sepisan

Ono crito jare Patih Gajah Modo
Ingkang biso nyawijikne nuswantoro
Lan ugo Bung Karno kang kondang kaloko
Aneng tlatah Blitar lair cilik mulo

Ora mokal Blitar dadi kembang lambe
Ora mokal akeh sing podo nyatakne
Yen to geni ngurupake semangate
Yen to banyu nukulake patriote

Blitar kutho cilik sing kawentar
Edi peni gunung Kelud sing ngayomi
Blitar jaman Jepang nate gempar
Peta brontak sing dipimpin Supriyadi

Blitar nyimpen awune sang noto
Mojopahit eneng candi Penataran
Blitar nyimpen layone Bung Karno
Proklamator lan presiden kang sepisan

Ono crito jare Patih Gajah Modo
Ingkang biso nyawijikne nuswantoro
Lan ugo Bung Karno kang kondang kaloko
Aneng tlatah Blitar lair cilik mulo

Ora mokal Blitar dadi kembang lambe
Ora mokal akeh sing podo nyatakne
Yen to geni ngurupake semangate
Yen to banyu nukulake patriote
Yen to banyu nukulake patriote


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
nella kharimas
blitar kawentar
Milady Record
2019
mp3
indonesian
music
DWzT1MzP5oAWQQAfdNKFIfk7zHWziuyDCoDnRfS3