Download Lagu James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo MP3 & Lirik

Uploaded on: 05 Jan 2020
James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo
Music James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : James Ap Feat. Syahiba Saufa
Duration : 03 Min 58 Sec
Views : 151.8K
Size : 5.33 MB

Lirik Lagu MP3 James Ap Feat. Syahiba Saufa - Sing Ono Liyo

sun simpen aran riko
ring njero ati
endahe roso nyang riko
sing mari - mari

kepingin seru nduweni ono welase
kreteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo

kepingin seru duweni ono welase
krenteke ati dadi siji sampek tekane pati

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

isun ugo sing nyongko biso ambi riko
sing mungkin isun ngeliyo
sung dungo marang gusti wes cukup ngloro ati
wes mari isun wes mari

sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo
sing ono liyo sing ono liyo sing ono liyo


TAGS:
Samudra
Official
Syahiba
Saufa
Alvi
Ananta
Melon
Music
Samudra Record
2020
mp3
indonesia
indonesian
lagu
musik
music
FDiBUPHBiHlAAYf37yZrYC4ZOFxal8I7DK1RU5Yx