Download Lagu Happy Asmara - Sing Tenang MP3 & Lirik

Uploaded on: 13 Feb 2020
Happy Asmara - Sing Tenang
Music Happy Asmara - Sing Tenang is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Happy Asmara - Sing Tenang or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Happy Asmara
Duration : 03 Min 30 Sec
Views : 741.4K
Size : 5.05 MB

Lirik Lagu MP3 Happy Asmara - Sing Tenang

Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang


TAGS:

7HHTuQZZDptW2X0stxtPj8YVZ4R0tzF3LqnXHskm