Download Lagu Happy Asmara - Dudu Jodoku MP3 & Lirik

Uploaded on: 02 Feb 2020
Happy Asmara - Dudu Jodoku
Music Happy Asmara - Dudu Jodoku is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Happy Asmara - Dudu Jodoku or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Happy Asmara
Duration : 04 Min 59 Sec
Views : 224.1K
Size : 6.34 MB

Lirik Lagu MP3 Happy Asmara - Dudu Jodoku

dinggo kowe, mergo kowe
demi kowe kabeh tak lakoni
yo mung siji dadi panyuwunku
supoyo biso nyanding sliramu

kowe ra ngerti, kowe ra peduli
gedene roso tresnoku iki
jebule kowe mung sandiworo
wes kebacut soro aku mbok tinggalno

nangisku keloro-loro, aku iki manungso
nduwe roso, iso ngrasakke loro

sakjane ning ngendi atimu
gawe tatu ning atiku
kurang opo to aku




nyatane iki wes dalane
tak trimo, tak ikhlasno
jodoku pancen dudu sliramu

dinggo kowe, mergo kowe
demi kowe kabeh tak lakoni
yo mung siji dadi panyuwunku
supoyo biso nyanding sliramu

kowe ra ngerti, kowe ra peduli
gedene roso tresnoku iki
jebule kowe mung sandiworo
wes kebacut soro aku mbok tinggalno

nangisku keloro-loro, aku iki manungso
nduwe roso, iso ngrasakke loro

sakjane ning ngendi atimu
gawe tatu ning atiku, kurang opo to aku
nyatane iki wes dalane
tak trimo, tak ikhlasno, jodoku pancen dudu sliramu

sakjane ning ngendi atimu
gawe tatu ning atiku, kurang opo to aku
nyatane iki wes dalane
tak trimo, tak ikhlasno, jodoku pancen dudu sliramu
sliramu pancen dudu jodoku


TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana
Milady Record
mp3
music
D16kAHsFFpOTrNVIaLhaZ7Ug5tgeziN2KE3mdxVj