Download Lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane MP3 & Lirik

Uploaded on: 10 Feb 2020
Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane
Music Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 19 Sec
Views : 363K
Size : 5.94 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

kesel atiku ngerasakke awakmu
kabeh sing tak karep saiki wis ilang
eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
nanging tresnamu mung manis neng lambe

mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de’e kebangeten
koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke

ngomong wae opo sing mbok karepke
opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
jujur wae opo sing mbok karepke
ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu


TAGS:
Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane [OFFICIAL]
H. W Konko
official nella kharisma
Tak Duduhi Dalane
Nella Kharisma
Jaran Goyang
Dangdut
Koplo
Pop Indonesia
Diva
Nella Lovers
Ambyar
BDQBm1t6VyWQ9gCWktLxx950jLRSLT3U9Tbodne9