Download Lagu Nella Kharisma - Ngelali MP3 & Lirik

Uploaded on: 13 Jan 2020
Nella Kharisma - Ngelali
Music Nella Kharisma - Ngelali is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Ngelali or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 06 Min 56 Sec
Views : 3.8K
Size : 8.31 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo

bengi iki isun ngengeti
ngengeti riko hang wes ngelali
sun pageri lan sun rumati
dung wes mekar riko ngelali

mung gitar iki hang dadi saksi
urip bebarengan selawase
ulan lan lintang nong duwuran
podo ngajaki gendingan

tetesan banyu moto sun iki
kadung sun ngenget ngengeti
duh gusti nopo diko
gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo ambi omongan riko
bengen ngumbar suworo isun riko gawe loro
isun wes sing percoyo, isun wes sing percoyo


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
Tume3vLKqpmS7yFiqdXMtdJNF9Q5ZkFLL5JfHhQf