Download Lagu Syahiba Saufa - Gaun Ireng MP3 & Lirik

Uploaded on: 30 Jan 2020
Syahiba Saufa - Gaun Ireng
Music Syahiba Saufa - Gaun Ireng is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Syahiba Saufa - Gaun Ireng or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Syahiba Saufa
Duration : 04 Min 56 Sec
Views : 2.1K
Size : 6.31 MB

Lirik Lagu MP3 Syahiba Saufa - Gaun Ireng

Waktu iku aku percoyo omongmu
Tekon janjimu tresnomu marang aku
Teko ning omahku, tembung ning wong tuwoku
Tekatmupun ke kateng rabi aku

Sing tak percoyo mung harapan palsu
Terhianati aku, kecewa hatiku
Dirimu tak tunggu sing teko undanganmu
Koyo ngene rasane ancur atiku

Tendo biru sing ngadeg ning ngarep omahmu
Gaun ireng iki dadi saksi tugel atiku
Janur kuning melengkung mapake kaku
Ora kroso banjir iluh ning pipiku
Mendung peteng, ning atiku


TAGS:
syahiba
syahibasaufa
syahiba gaun ireng
gaun ireng
lagu indonesia
lagu indonesia 2020
lagu jawa
lagu jawa terbaru
lagu jawa 2020
lagu dangdut
lagu baru 2020
lagu dangdut 2020
dangdut koplo
dangdut koplo 2020
dangdut koplo terbaru
lagu dangdut koplo
lagu dangdut koplo 2020
lagu lagu dangdut
lagu gaun ireng
gaun ireng syahiba saufa
kYTIJqoxW6qFgrI453AePL3lNWCm8EFI64QJBL2n