Download Lagu Nella Kharisma - Janji Terakhir MP3 & Lirik

Uploaded on: 14 Jan 2020
Nella Kharisma - Janji Terakhir
Music Nella Kharisma - Janji Terakhir is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Janji Terakhir or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 37 Sec
Views : 2.5K
Size : 6.12 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Janji Terakhir

bebasane gelang alit manggon driji
sliramu opo pancen uwes lali
lali prasetyane, naliko semono
ora gawe juwo, ora gawe kuciwo

pepindone koyo kembang arum dalu
wangine tresnaku marang sliramu
opo to salahku, opo to dusoku
jebul mentolo ninggal aku

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakal kebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamis
roso atiku koyo d iris

oh... rembulan bayu tulungono
padhangono petenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo di blenjani
nelongso kebangeten urep iki

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakalkebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamisroso atiku koyo diiris

oh... rembulan bayu tulungono
padhangono pethenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo diblenjani
nelongso kebangeten urip iki
nelongso kebangeten urip iki


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
zgtqm2PTqbbZhTsPJ3Q5Yn6COoKxEIw7aNlw2CR0