Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo MP3 & Lirik

Uploaded on: 02 Feb 2020
Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo
Music Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 12 Sec
Views : 605.7K
Size : 6.87 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo

Ancik ancik pucuk eri paribasane
Kabeh panjalukmu wis tak wujudne
Tak turuti syarat adatmu
Tak lampaui panjalukmu
Mung siji niate ati
Pingin pepujan karo sliramu

Bandara Seloparang bumi Mataram
Anggonmu mapak tresnaku
Sineksen kirab bejangu
Nali tresnomu lan aku
Neng sak iki kahanane pancen bedho
Tresno kepenggak morotuo

Bulan bulan gedhe
Kandakno marang slirane
Wengi iku aku kangen-kangen slirane

Lintang-lintang panjer
Wartakno marang slirane
Nangis ati iki eleng slirane
Wuyungku kesandung
Wes ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno


TAGS:
nurbayan
Nella Kharisma - Tresno Kepenggak Morotuwo [OFFICIAL]
dangdut
koplo
mp3
lagu
musik
music
UMQ7Nn4BZba4spIduRODyrXra4c2dza9eVd6qFXG