Download Lagu Nella Kharisma - Pacarmu Sanjipak MP3 & Lirik

Uploaded on: 02 Feb 2020
Nella Kharisma - Pacarmu Sanjipak
Music Nella Kharisma - Pacarmu Sanjipak is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Pacarmu Sanjipak or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 27 Sec
Views : 30.2K
Size : 6.02 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Pacarmu Sanjipak

tidakkah engkau lihat benih cinta di mataku
tidakkah engkau lihat rasa kasih di hatiku
selalu menggebu merindukan dirimu
sayang kau campakkan itu

saiki malah kowe golek pengganti diriku
dengan harapan iso nambani roso gundahmu
ning opo nyatane kowe malah ditinggal
dikuras dunyo njur dipancal

penak to jamanku biyen, aku ra tau sambatan
susah seneng bebarengan
saiki soro uripmu, wes ra koyo jaman dulu
isih ono diriku

rasakno rasakno jajal rasakno
piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak
gawe uripmu saiki jeplak

rasakno rasakno jajal rasakno
piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak
gawe uripmu saiki jeplak

saiki malah kowe golek pengganti diriku
dengan harapan iso nambani roso gundahmu
ning opo nyatane kowe malah ditinggal
dikuras dunyo njur dipancal

penak to jamanku biyen, aku ra tau sambatan
susah seneng bebarengan
saiki soro uripmu, wes ra koyo jaman dulu
isih ono diriku

rasakno rasakno jajal rasakno, piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak, gawe uripmu saiki jeplak
rasakno rasakno jajal rasakno, piye rasane wong loro ati
pacarmu sanjipak ra genah to ra tepak, gawe uripmu saiki jeplak


TAGS:
nella kharisma
pamer bojo
nella kharisma official
lagista
music yess
dsa record
nella lover
sugeng dalu
sampektuwek
ambyar
sobat ambyar
didi kempot
Danendra Suara Abadi
mp3
lagu
musik
nella lovers
Nella kharisma - Pacarmu Sanjipak [OFFICIAL]
WY9LzvEupNKXgz9Cn3tQV6WnJGTMzBMjVkS9DYqx