Download Lagu Jihan Audy - Tiket Suwargo MP3 & Lirik

Uploaded on: 03 Jan 2020
Jihan Audy - Tiket Suwargo
Music Jihan Audy - Tiket Suwargo is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Jihan Audy - Tiket Suwargo or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Jihan Audy
Duration : 05 Min 24 Sec
Views : 397.7K
Size : 6.99 MB

Lirik Lagu MP3 Jihan Audy - Tiket Suwargo

SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

YAIMAMARUSLIYASANATI
ANTA BADRULLAHIMU'TAMATI

WABIDUNYAYA WA AKHERATI
YARASULALLOHI KHUDBIYATI

SUARGO TANSAH MENGO LAWANGE
DICAWESAKE KANGGO SOPO WAE

SING KUAT IMANE LAN BECIK AMALE
RIKOLO URIP ONO NDUNYONE

REFF :.....................

TIKET SUARGO REGANE MURAH
NANGING ANEHE AKEH SING WEGAH 2X

TUMINDAK BECIK ANGEL LAKONE
AKRH GODANE LAN RINTANGANE
SING KUAT IMANE SLAMET URIPE

TIKET NEROKO REGANE LARANG
NANGING SING SENENG KOK PIRANG-PIRANG 2X

TUMINDAK DOSO PANCENE GAMPANG
OJO TURUTI GODANE SYETAN
SING NGAJAK MARANG KASENGSARAN


TAGS:
tiket suwargo
jihan audy
jihan audy tiket suwargo
one nada
one nada tiket suwargo
bMW2glrEzniEPHzXh7SPdxPEvg3pD0HfpK64AkYx