Download Lagu Nella Kharisma - Kelangan MP3 & Lirik

Uploaded on: 13 Jan 2020
Nella Kharisma - Kelangan
Music Nella Kharisma - Kelangan is only a means of review. It is strictly forbidden to store in the long term. We advise you to buy the original music. please click the button below to buy original music from Nella Kharisma - Kelangan or you can also buy it on Amazom.com and Itunes
Artis : Nella Kharisma
Duration : 05 Min 43 Sec
Views : 3.7K
Size : 7.18 MB

Lirik Lagu MP3 Nella Kharisma - Kelangan

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso
Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
di gowo wong liyo

Hang sun karepno…biso ambi riko
Selawase….yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning…ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

[Reff:]
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio… abot hang sun roso

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang...hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan..di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno


TAGS:
Mega record
dangdut jawa timur
music lable
TR1ek0lQdafINKEYaBggLNX6TuveM8JBQFq0QRen